Välkommen till Sundsvall | Scandic Sundsvall Nord

 Välkommen till ett av våra mest lekfulla hotell. Här blir vistelsen ett enda stort äventyr. Dessutom är lekrummet bemannat 1-2 timmar om dagen under högsäsong.
Vi har ett lekrum på Scandic Sundsvall Nord som ligger i restaurangen så föräldrarna kan hålla ett öga på de små när de leker med leksaker.

Simma i inomhuspoolen, träna i gymmet eller koppla av med en kopp kaffe när barnen leker i lekhörnan på Scandic Sundsvall Nord. Besök Sundsvalls sevärdheter eller ta en shoppingdag. Klättra upp på Norra Stadsberget och njut av utsikten eller besök Folkets Park.

Vi har 12 konferenslokaler för upp till 100 personer, alla fullt utrustade och med trådlös internetuppkoppling. Mitt emot hotellet finner du Gärdehov med sportarenor som hockey, bandy och curling samt Nordichallen med mässhall.

Vi tror att frukosten är viktig för att du ska få en bra start på dagen. Därför kretsar morgonen på Scandic mycket kring vår KRAV-märkta frukostbuffé. Här kan du ta för dig av det nyttiga och njutbara i en skön blandning. Om du räknar kommer du få fram att vi serverar drygt hundra energigivande frukostvaror varje morgon. Eftersom vi vet att mat är en del i en bättre värld serverar vi både ekologiska varor och Rättvisemärkt kaffe.

Välkommen till oss på Scandic i Sundsvall!

Scandic Sundsvall Nord

Översikt Lokaler

Sundsvalls Turistbroschyr

Snabbfakta

Max konferens: 841

Max övernattning: 450

Max restaurang: 600

Max antal rum: 201

» Till bokningsförfrågan

Bra att veta

Om Scandic Oavsett om du bokar hotellrum eller tittar in på ett möte finns ett Scandic för dig. Idag har vi 160 hotell i Norden och norra Europa. De närmsta åren är målet att expandera med fokus på Skandinavien samt Nord- och Östeuropa. Vår utgångspunkt är att erbjuda dig bra boende och samma höga service på alla våra hotell. Totalt är vi 6 600 medarbetare som jobbar för att du ska kunna tanka ny energi och få ut det du förväntar dig av ditt boende.

Karaktär

  • Centralt
  • Lugnt läge

Avstånd till

Sundsvall/Härnösands Flygplats: 23km

Busstation Navet: 0,5 km

Centralstation: 1 km

Klassificeringar och certifieringar

Medlem i SHR  Svanen

Scandic Sundsvall Nord

Samla ihop material från Scandic Sundsvall Nord inför din Sundsvallskonferens.

Allmänna transportmedel

Taxi samt Buss Bussterminalen är bellägen i centrala Sundsvall. Flygbuss- Deras tidtabell är synkad till SAS flygavgångar och ankomster Uppge att du ska bo på Scandic Sundsvall Nord, Värdshusbacken 6

Geografiskt

Vägbeskrivning från

» Hämta

Konferensstaden

Sök boende, lokaler och läs om referenser

Konferensverktyget

Några tidigare referenser