Välkommen till Sundsvall | Aktivera Incentive

Aktiviteter, upplevelser och event är vår specialitet. Genom samarbete med regionens många duktiga entreprenörer finns det hos Aktivera ett näst intill obegränsat utbud på upplevelser som gör just denna sammankomst mer minnesvärd än andra. Det kan vara roliga och lekfulla aktiviteter, inspirerande föreläsningar, intressanta studiebesök och större festkvällar. Vår långa erfarenhet av samordning gör att vi gärna planerar upplägg för grupper upp till minst 1 000 personer.

Snabbfakta

Bra att veta

Fest & Event: När det gäller att planera och genomföra ett event inom företaget eller organisationen finns Aktivera att ta till. Innehållet till ett jubileum, plats och inramning för produktlansering, underhållning och nöjen till Folkparkskvällen eller galamiddagen kanske inte är så lätt att hitta eller komma på alla gånger. Då är det skönt att det finns professionell hjälp med stor idébank att vända sig till, som Aktivera. Aktiviteter: Det är kringarrangemanget runt ett möte eller sammankomst som gör att just det blir mer ihågkommet än andra. Oavsett vilken stämning ni vill skapa eller vilket syfte ni vill uppnå så står Aktivera för ett brett och genomtänkt utbud. Det finns den lekfulla aktiviteten Uppdraget där ni i större lag nyttjar hela Sundsvalls stadskärna eller ett vackert och närliggande naturområde att samla poäng och vinna ett prestigefyllt pris. Eller se mer av regionen genom en bussutflykt till vackra och intressanta besöksmål som världsarvet Höga Kusten. Kanske passar ni på att nyttja all den kunskap och forskning som finns kring utveckling av miljösmarta energilösningar, vilket Västernorrland är alldeles fullt av. Men framför allt upptäck den vackra stad ni valt att lägga sammankomsten i genom en spännande och unik Takvandring eller en stadsvandring där ni hör mer om Sundsvalls fascinerande historia.

Geografiskt

Vägbeskrivning från

» Hämta

Konferensstaden

Sök boende, lokaler och läs om referenser

Konferensverktyget

Några tidigare referenser