Välkommen till Sundsvall | Ceris Resor AB

”Nog finns det mål och mening i vår färd, men det är vägen som är mödan värd…”

En resa med Ceris Resor är inte bara en transport mot målet, utan även upplevelserna på vägen dit. Den trevliga chauffören, den rena fräscha bussen, stämningen som vi åstadkommer i ressällskapet, belysningen, temperaturen, synintryck. Vår egen väg till det företag som vi är i dag kantas av tre generationer drivna reseföretagare med känsla för service, omtanke och helhetsupplevelse. 1923 startade Harry och Ali Eriksson Bröderna Erikssons Omnibusstrafik. Harrys son Lars Eriksson kom tidigt in i branschen och följde verksamheten genom busstrafikens utveckling. 1993 startades Ceris Resor AB tillsammans med sonen Benny. På några år fick far och son företaget att växa, från fyra till 60 medarbetare och en mångdubblad omsättning. Idag är Benny ensam ägare och VD.


Snabbfakta

Bra att veta

Ceris Resor är idag ett av Norrlands största privatägda bussbolag. Vi arbetar inom många affärsområden. Den huvudsakliga inriktningen är busstrafik, entreprenad för Länstrafiken i Västernorrland, färdtjänst, egen expressbusstrafik Timrå-Stockholm, skolskjutsar, sällskapsresor och rese arrangemang samt bussgods med egen transportbil. Vår depå finns i Timrå och Ånge samt Sollefteå. Ceris Resor AB är samarbetspartner och en av de 9 butiker som Tallink Silja Line jobbar med iSverige. Butiken finns på Stora Torget i Sundsvall. Här säljer vi både buss & båtresor. Ceris Resor är också ett företag i Svenska Buss med gemensamt bokningssystem. Vår miljöpolicy utgår från den totala miljöpåverkan som vår verksamhet medför. Vi bedriver verksamheten på sådant sätt att största hänsyn tas till skyddet av miljön. Våra bussar har den modernaste tekniken när det gäller avgasrening. Ceris Resors miljömål är att använda de för miljön bästa och skonsammaste produkterna, vare sig det gäller fordonen, bränslen, oljor, tvättmedel mm. Välkommen ombord!

Geografiskt

Vägbeskrivning från

» Hämta

Konferensstaden

Sök boende, lokaler och läs om referenser

Konferensverktyget

Några tidigare referenser