Välkommen till Sundsvall | Quality Hotel Sundsvall

På Quality Hotel Sundsvall finns något för alla! 
Med en hel konferensvåning och flera restauranger är anläggningen en av de mest kompletta i Sundsvall. Alla 201 hotellrum är renoverade i början av 2013 och stora delar av restaurang- och konferensytorna.

Med fokus på konferens
På konferensvåningen finns sjutton konferens- och grupprum. Utöver det erbjuder vi även Filmstadens åtta salonger och rymliga foajé under dagtid – perfekta för föreläsningar och seminarier. Filmstaden finns på entréplan i samma hus.

Festvåning & konferens
Från festvåning till konsertsal till jazzklubb. Quality Hotel Sundsvalls festvåning Aveny har Sundsvalls bredaste utbud av underhållning. Med nöjeslokaler på två våningar har vi ett stort nöjesutbud kombinerat med möjligheten att i all enkelhet sitta ner, koppla av och umgås över en bit mat och dryck.

Läge
Vi finns centralt i Sundsvall med gångavstånd till både tåg och buss. Varmgaraget har hiss direkt upp till hotellvåningarna, ett stort plus för ett hotell med cityläge.

Sundsvall när du är ledig
Quality Hotel Sundsvall ligger ett par minuters promenad från Sundsvalls vackra stenstad med all shopping och service som kan önskas. Avenys Restauranger och Filmstaden erbjuder mycket nöje i huset, men vill du ha mer att välja på tipsar vi om både äventyrsbadet Himlabadet och Casino Cosmopol. Sommartid finns många vackra stränder längs Sundsvalls kust och vintertid kan vi erbjuda fina längdspår och slalombackar, centralt och nära.

 

Översikt Lokaler

Turistbyrån / Visit Sundsvall

Snabbfakta

Max konferens: 354

Max övernattning: 429

Max restaurang: 600

Max antal rum: 201

» Till bokningsförfrågan

Bra att veta

Centralt läge med närhet till tåg- och busstation. Parkeringsgarage i källaren. Mycket nöje i huset och stenstans trevliga shopping ett par kvarter bort. LCD projektor i de större lokalerna och digital skärm i de mindre grupprummen i Quality Hotel Sundsvall. Trådlöst bredband i alla konferenslokaler och hotellrum. Fast ljudanläggning i Tunnbindaren, Apotekaren, Glasblåsaren och Hattmakaren, Folkan, Svea och Saga.

Avstånd till

Sundsvall/Härnösands Flygplats: 2 mil

Busstation Navet: ca 500 m

Centralstation: ca 500 m

Quality Hotel Sundsvall

Samla ihop material från Quality Hotel Sundsvall inför din Sundsvallskonferens.

Allmänna transportmedel

Från buss och tågstation är det med lätt packning gångavstånd till Quality Hotel Sundsvall.

Geografiskt

Vägbeskrivning från

» Hämta

Konferensstaden

Sök boende, lokaler och läs om referenser

Konferensverktyget

Några tidigare referenser