Välkommen till Sundsvall | Resia Sundsvall City

Våga vara värd i din egen stad!

Vi på Resia Grupp & Konferens skickar inte bara iväg våra kunder från sina hemorter till konferensanläggningar runt om i världen. Med ett lokalt engagemang i Sundsvall och ett utvecklat nätverk kan vi hjälpa dig att anordna allt från mindre konferenser till större kongresser eller mässor i din egen stad. Du står som värd och arrangör och vi står bakom och ser till att allt fungerar och att det blir tidseffektivt för dig. Vi erbjuder ett helhetskoncept med resor, boende, aktiviteter, måltider och ev. föreläsare eller underhållning, där du själv väljer vilka delar du vill ha hjälp med.

Vi kan även tillhandahålla ett webbaserat kongressystem där ni får en egen hemsida för program och annan praktisk information som hotell, utflykter och seminarier. Deltagarna anmäler sig och bokar logi samt gör sina personliga tillval på hemsidan. De får därefter en detaljerad bekräftelse i anslutning till bokningen via e-post. Finns önskemål om individuell fakturering så hanteras även det via vårt system. Efter konferensen får ni en utförlig ekonomisk slutredovisning samt att det ges möjlighet att enkelt utvärdera arrangemanget genom en elektronisk utvärderingsenkät via systemet.

Vi jobbar tillsammans med våra kunder genom de fyra stegen: Behovsanalys, Planering, Genomförande och Uppföljning.

Snabbfakta

Bra att veta

Vi hjälper dig att hitta och boka din resa till bästa pris. Vi åker kontinuerligt på studieresor till olika destinationer för att kunna ge dig det där extra när du skall boka upp dina viktiga semesterdagar.

Geografiskt

Vägbeskrivning från

» Hämta

Konferensstaden

Sök boende, lokaler och läs om referenser

Konferensverktyget

Några tidigare referenser