Välkommen till Sundsvall | Gärdehov

Gärdehov är Norra Sveriges största idrotts- och mässanläggning som erbjuder obegränsat med möjligheter att arrangera såväl stora som små evenemang. Här arrangeras varje år en mängd stora och små sport-, musik och mässevenemang. På den idrottsliga sidan är Gärdehov centrum för ishockey, bandy, konståkning och curling.

I Gärdehallen arrangeras årligen flera publika mässor. På sportsidan är ishockey och konståkning främst representerad i hallen men även curling och isshower. Publikkapacitet på 2500 personer.
Mässyta 64m x 35m 2.240 m².

Ungdomshallen är en is och mässhall med total golvyta på 2200 m² och läktarplatser för 400 stående besökare. Ishallen kan vi omvandla till en rymlig konsertarena för 2000 personer eller till en mässhall. Här har vi arrangerat dansgalor, rockkonserter och mässor.

Nordichallen är Gärdehovs hjärta. Här spelas fotboll på den fullstora konstgräsplanen, 105×65 meter. Här hörs de stora artisterna och här visas de senaste produkterna och tjänsterna på publik och fackmässor. Nordichallen är 10 500 kvm stor utan en enda pelare, har 21 meter i takhöjd och en publikkapacitet på 9 300 personer. Hallen är utrustad med 60 stycken golvbrunnar som innehåller el, tryckluft, vatten och tele. Trådlöst nätverk finns i hela byggnaden. Långtradare med släp kan enkelt köra rakt in i hallen för lastning och lossning.

Curlinghallen finns i en egen separat byggnad på Gärdehov. Hallen har fyra banor och isen ligger från början av oktober till slutet av mars. Curlingalliansen erbjuder företag, organisationer och skolor att prova på curling. Läs mer på hemsida: www.curlingalliansen.se.

Bandyplan har konstfrusen is och är Selånger bandys och Sundsvalls Skridskoklubbs hemmaarena. Under sommarhalvåret används den asfalterade planen som utställningsyta vid mässor och andra evenemang. Det finns en läktare med 2000 ståplatser och planens storlek är 110m x 68m
Allmänhetens åkning, lediga tider för Allmänheten hittar du på www.sundsvall.se eller  kontakta Gärdehov tel 060-19 19 99.

Översikt Lokaler

Snabbfakta

Max konferens: 100

Max restaurang: 200

Bra att veta

Gärdehovs konferenslokaler erbjuder flexibla lösningar för stora som små sällskap. Kombinera din konferens med en trevlig akti¬vitet som curling, hockey eller bastukväll. I Gärdehov finns flera konferensutrymmen för upp till 100 personer. Lokalerna är utrustade med fullständig konferensutrustning som: projektor, overhead, whiteboard, Tv, video. Nordichallen är 10 500 kvm stor utan en enda pelare, har 21 meter i takhöjd och en publikkapacitet på 9 300 personer. Hallen är utrustad med 60 stycken golvbrunnar som innehåller el, tryckluft, vatten och tele. Trådlöst nätverk finns i hela byggnaden. Ungdomshallen är en is- och mässhall med total golvyta på 2200 m² och läktarplatser för 400 stående besökare. I Sundsvall finns alla förutsättningar för ett lyckat evenemang. Med vårt läge, kommunikationer, kompetens, publik - mitt i Sundsvallsregionen med 200 000 invånare, den vackra stenstan och Gärdehovs arenor nära Sundsvalls centrum.

Avstånd till

Sundsvall/Härnösands Flygplats: 19 km

Busstation Navet: 3,9 km

Centralstation: 4,4 km

Gärdehov

Samla ihop material från Gärdehov inför din Sundsvallskonferens.

Allmänna transportmedel

Med tåg samt buss/taxi Ta taxi med anvisning Gärdehov eller ta dig till anläggningen via buss från Sundsvalls Bussterminal.Fråga i informationsupplysningen för rätt tid och hållplats. Med flyg samt buss/taxi Ta taxi med anvisning Gärdehov eller ta dig till anläggningen via flygbuss från Midlanda till Sundsvalls Bussterminal. Fråga i informationsupplysningen för rätt tid och hållplats. Flygbuss från Sundsvall/Härnösands Flygplats går till Sundsvalls Busstation Navet. För tidtabell för busstrafik se www.dintur.se eller ring 1771-100 110. Från Sundsvalls Busstation Navet går buss linje nr 2 med destination Bosvedjan/Ljustadalen förbi Gärdehov, busshållplatsen heter Bosvedjevägen och vägen till Gärdehov går under tunneln vid bushållplatsen. I samband med större evenemang på Gärdehov går oftast extrainsatta direktbussar.

Geografiskt

Vägbeskrivning från

» Hämta

Konferensstaden

Sök boende, lokaler och läs om referenser

Konferensverktyget

Några tidigare referenser