Välkommen till Sundsvall | Sundsvalls Stadshus

Stadshusets anrika fastighet består av eleganta konferens- och festvåningslokaler, restaurang, nattklubb och Sundsvalls bästa konsertscen – allt under samma tak. Dessutom har vi fantastiska paketerbjudanden kvällstid med middag följt av konsert.

På sommaren öppnar vi vår underbara uteservering, en lugn oas mitt i city. Vare sig via jobbet eller privat, sundsvallare eller turist, är Stadshuset Sundsvalls naturliga mötesplast.

För dig som vill hålla möten i lugn och ro och fortfarande ha staden runt knuten, kan vi erbjuda unika och inspirerande konferenslokaler.

Utöver konferenser, hjälper vi dig gärna med att anordna en kickoff, dagar för teambuilding eller utbildning, ett seminarium, jubileum eller andra evenemang. Här har såväl stora företags-presentationer som modevisningar, exklusiva banketter med dignande bufféer och scenuppträdanden gått av stapeln.

Oavsett vad ditt behov är, kommer vi att göra vårt bästa för att just ditt evenemang hos oss ska bli lyckat.

Sundsvalls Stadshus

Översikt lokaler

Sundsvalls Turistbroschyr

Snabbfakta

Max konferens: 400

Max restaurang: 350

» Till bokningsförfrågan

Bra att veta

För dig som vill hålla möten i lugn och ro och fortfarande ha staden runt knuten, kan vi erbjuda unika och inspirerande konferenslokaler. Hos oss på Stadshuset ryms både små och stora sällskap i något av våra nio konferensrum.Vi kan bistå med egen teknik som finns till hand när helst ni önskar, exempelvis trådlöst internet och datakanon. Vi har stora hotell runt knuten för en flerdagskonferens och hjälper gärna till med att boka. Sundsvalls city erbjuder två välsorterade gallerior för alla smaker.

Sundsvalls Stadshus

Samla ihop material från Sundsvalls Stadshus inför din Sundsvallskonferens.

Geografiskt

Vägbeskrivning från

» Hämta

Konferensstaden

Sök boende, lokaler och läs om referenser

Konferensverktyget

Några tidigare referenser