Välkommen till Sundsvall | Taxi Sundsvall

Taxi Sundsvall startade 1927 som Sundsvalls Droskägareförening företaget har sedan starten ägts av de anslutna åkerierna idag 25st med 55bilar.
De anslutna åkerierna är småföretagare från Sundsvall, Timrå och Nordanstigs kommuner.
Totalt sysselsätter vi ca 110 personer.
2008 var vi med och startade den riks täckande taxikedjan Sverigetaxi idag med ca 40 anslutna taxibolag landet runt.

Snabbfakta

Bra att veta

Det finns oändligt många tillfällen då du kan åka taxi. Har du till exempel tänkt på hur mycket taxi du kan åka i stället för att själv köpa en bil? Du slipper t ex alla dyra försäkringar och reparationer. Eller; De lite större barnen kan åka taxi när du inte hinner hem från jobbet för att hämta dom från skolan eller träningen. Är du lite äldre, senior, kan du samla ihop vännerna för att åka på utflykt. Det är bara fantasin som sätter begränsningarna! Är du ofta på resande fot, då vet du hur viktigt det är att den fortsatta delen av resan fungerar. Du kan enkelt göra hela resan smidigare genom att i förväg boka taxi till och från flygplatsen. Beställningen gör du när du bokar dina flygbiljetter och sedan är det bara att slappna av och njuta av en välplanerad resa.

Geografiskt

Vägbeskrivning från

» Hämta

Konferensstaden

Sök boende, lokaler och läs om referenser

Konferensverktyget

Några tidigare referenser