Välkommen till Sundsvall | Sporthallen

Sporthallen

Sporthallen är en idrottsanläggning i centrala Sundsvall. Här håller Sundsvall Dragons i Basketligan och Granlo BK  i Superligan, det anordnas även återkommande turneringar och tävlingar i handboll, innebandy och bordtennis. Här finns möjlighet till arenasporter som basket, handboll, innebandy, samt både inomhus- och utomhusbad. I anläggningen finns även ett antal kraftsportföreningar representerade. Arenan är också lämplig för konserter med en publik på upp till 2500 personer eller för mindre mässor. I Sporthallen finns ytor för de flesta sporter – stora som små – eller andra typer av arrangemang såsom mässor eller konsertverksamhet.

Sporthallens ytor är fördelat på tre olika hallar.

• A-hallen

20 x 40 m hall med en takhöjd om ca 9 m. Hallen har 1010 sittplatser, max 2500 personer får vistas där samtidigt. I A-hallen finns även en VIP-loge.

• B-hallen

18 x 36 m hall med en takhöjd om ca 9 m. Hallen har 300 publikplatser.

• C- hallen

14 x 32 m hall med en takhöjd om ca 3,20 m.

Översikt Lokaler

Snabbfakta

Max konferens: 30

Bra att veta

I Sporthallen erbjuder vi konferensmöjligheter i tre olika rum. Avsluta din konferens med någon av de aktiviteter vi har att erbjuda i vårt hus. Samtliga rum har tillgång till fullständig konferensutrustning. Sporthallen och Sporthallsbadet ligger vid det nya äventyrsbadet Himlabadet och intill Mittuniversitet. Selångersån ringlar sig förbi Sporthallen och Stenstan. Tonhallen finns ett stenkast bort.

Klassificeringar och certifieringar

Sundsvall/Härnösands Flygplats: 22 km

Busstation Navet: 1,9 km

Centralstation: 2,4 km

Sporthallen

Samla ihop material från Sporthallen inför din Sundsvallskonferens.

Allmänna transportmedel

Flygbuss från Sundsvall/Härnösands Flygplats går till Sundsvalls Busstation Navet. För tidtabell för busstrafik se www.dintur.se eller ring 1771-100 110. Från Sundsvalls Busstation Navet går buss linje nr 3 med destination Granloholm förbi Sporthallen, busshållplatsen heter Sporthallen. Bussen trafikerar denna sträcka med frekventa avgångar under Sporthallens öppettider. Sundsvalls Centralstation ligger ca 1 km gångväg från Sundsvalls Busstation Navet.

Geografiskt

Vägbeskrivning från

» Hämta

Konferensstaden

Sök boende, lokaler och läs om referenser

Konferensverktyget

Några tidigare referenser